HOME // PRODUSE // SFATURI // CUM COMAND? // LIVRARE // CONTACT
PRODUSE Fotokarte ALBUME FOTOPOSTERE 30*42 CM ( A3) CARTI DE VIZITA

De ce noi?

Pentru ca ai adunat o tona de fotografii, noi te ajutam sa le dai viata, asezandule intr-un album foto ce transforma amintirile tale intr-un obiect de calitate, demn de cel mai bun cadou pe care-l poti face. Este un cadou inedit atit pentru tine cat si pentru orice alta persoana draga tie.


Softul Fotokarte este GRATIS si foarte usor de instalat. Fa si tu o selectie cu cele mai frumoase momente si transforma-le in ceva palpabil, la indemana si usor de oferit, vandut sau doar prezentat.

Cu softul Fotokarte, aveti parte de o interfata prietenoasa, ce cuprinde toate instrumentele necesare creearii unui album foto personal. Softul contine template-uri presetate pentru creearea Calendarelor de Familie, Felicitarilor personalizate, Fotografii si Postere. O librarie de fundaluri, rame si ornamente va face si mai placuta aceasta experienta. Albumul tau de fotografii poate avea un text unic, fotografiile se pot roti, taia, regla contrastul si intensitatea luminii. Corectia se aplica imediat doar in cativa pasi simpli. Aveti optiunea de a alege intre diferite marimi si finisaje privind hartia si grosimea copertilor.

Daca aveti nevoie de cateva sfaturi cu privire la modul corect in care se construieste un layout echilibrat, puteti citi cele 10 Reguli pe care le gasiti in pagina Sfaturi.

Tiparul este asigurat de imprimante HP de ultima generatie si hartie de calitate superioara lucioasa sau mata.

Totul e atit de simplu. Incearca si tu!
Este unul dintre cadourile speciale pe care le poti face.


Ce au spus clientii Fotokarte:

"Tocmai am primit album Fotokarte, asta dupa ce am mai incercat inca cateva site-uri de acelasi profil. Calitatea este fantastica! imi place cum au iesit culorile, imi place cum e finisata. Sunt foarte multumita ca am gasit site-ul Fotokarte si soft-ul ce-mi va pastra amintirile vii pentru totdeauna."

Mona Ilinca P.

Softul Fotokarte este clar cel mai tare soft de facut Albume Foto. Softul vostru este usor de folosit si placut ca interfata."

Sorin C.

"Buna ziua. Cea mai tare experienta creativa! desi sunt medic, programul Fotokarte m-a facut si pe mine sa ma simt un geniu al design-ului grafic. Va multumesc!

Cerasela V.

INTREBARI FRECVENTE // DE CE NOI? // CUM COMAND? // LIVRARE // TERMENI SI CONDITII // CONTACT