HOME // PRODUSE // SFATURI // CUM COMAND? // LIVRARE // CONTACT
PRODUSE Fotokarte ALBUME FOTOPOSTERE 30*42 CM ( A3) CARTI DE VIZITA

Intrebari frecvente

"-Cum realizez un album ? "

Aveti detalii complete in rubrica " Cum comanda" din bara de sus a siteului

"- Am descarcat si instalat softul Fotokarte si nu mi se deschide programul. Ce pot sa fac?"
Verificati daca aveti ultima versiune de Java Script si instalati-o, si asta daca nu v-a facut deja recomandarea automat, softul cand l-ati instalat. Incercati un restart al calculatorului pentru a finaliza cu succes instalarea soft-ului si update-ul de Java.

"- Cum pot sa tai marginile unei fotografii?"
Functia "crop" se activeaza cand folositi scrolul dupa care se cativeaza functia "Move" pentru a reincadra imaginea.

"- Pot lucra la album meu in mai multe etape?"
Sigur ca da. Poti salva proiectul tau sau vei fi intrebat in momentul in care vrei sa inchizi programul Fotokarte daca vrei sa salvezi documentul. Il poti denumi si intoarce la el oricand pentru a continua lucrul.

"- Pot sa luminez o fotografie intunecata?"
Butonul "Increase" din meniul principal face ca fotografia ta sa fie automat reglata la o luminozitate optima. Functia se dezactiveaza apasand inca o data pe buton.

"- Cum aflu daca o fotografie este suficient de mare pentru un print calitativ pe dimensiunea alesa?"
Daca fotografia pe care ai ales-o, nu corespunde ca marime cu dimensiunea aleasa pentru print, atunci vei fi semnalizat printr-o iconita triungulara galbena cu semn de exclamare, ce te va avertiza imediat ce introduci fotografia in pagina. Fotokarte nu isi asuma raspunderea pentru calitatea slaba a fotografiilor. Sunteti personal raspunzatori de alegerea dumneavoastra.

"- Cum pot sa primesc Newsletter?"
Pe coloana din dreapta pe Homepage, vei gasi zona de Newsletter. Completeaza cu o adresa valida pe care vrei sa primesti vestile de la noi si te conectam imediat la lista clientilor nostrii, ce primesc noutati ale serviciilor noastre, promotii, reduceri si cadouri.

"- Instalarea softului Fotokarte imi poate afecta randamentul calculatorului?"
Nu! in nici un caz. Descarcarea lui se face usor. Are in jur de 60Mega..deci nu ocupa mult spatiu. e usor de instalat pe orice platforma PC sau Mac Os.

"- Daca vreau sa fac mai multe Albume Foto cadou, pot sa le trimit la mai multe adrese?"
Da! Bineinteles. Nu uita ca in "Formularul de Trimitere" sa completezi in zona de "Mentiuni" adresa specifica cu continutul fiecarui colet.

INTREBARI FRECVENTE // DE CE NOI? // CUM COMAND? // LIVRARE // TERMENI SI CONDITII // CONTACT