HOME // PRODUSE // SFATURI // CUM COMAND? // LIVRARE // CONTACT
PRODUSE Fotokarte ALBUME FOTOPOSTERE 30*42 CM ( A3) CARTI DE VIZITA

Termeni si conditii

Declarație de confidențialitate

Protecția vieții private a clienților noștri este foarte importantă pentru SC Fotokarte ( www.fotokarte.ro) . În cele ce urmează, vom stabili principiile pe care le urmărim și pentru ce scop colectăm și procesăm datele personale (informații care vă determină identitatea sau care ne permit să vă identificăm, denumite în continuare) prin intermediul acestui site.

Colectăm și procesăm cu atenție datele dvs. personale numai în scopurile descrise în această Declarație de confidențialitate și numai în măsura în care este necesar, așa cum este definit în acestea și în limitele reglementărilor legale aplicabile. Păstrăm doar datele dvs. personale în măsura și atâta timp cât acestea sunt necesare pentru îndeplinirea serviciilor noastre sau după cum suntem obligați din punct de vedere legal.

Protejăm datele dvs. personale prin măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate și le stocăm exclusiv pe servere \ securizate. Site-ul web este protejat împotriva pierderii, distrugerii și manipulării prin măsuri obișnuite în conformitate cu stadiul tehnicii și împotriva accesului, modificării sau distribuției de către persoane neautorizate.


Dacă aveți întrebări referitoare la această declarație de confidențialitate sau la protecția datelor de pe siteul www.fotokarte.ro, vă rugăm să contactați:

 SC Fotokarte srl

CUI: RO13247020
NR. ORC: J40/7148/2000

Cont IBAN: RO91RNCB0067004787380001
Banca: BCR sucursala DR FelixAdresa: Str Oboga Nr 5 , bl 160 , ap 54 Bucuresti

Email : contact@fotokarte.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1. SC Fotokarte este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 22870

1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, karte.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.3. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului ,stocarea in vederea prelucrarii comenzilor , inregistrarea contabila,expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda a Bunurilor chizitionate,

 

1.4. Prin completarea datelor, in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a karte.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 22870, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

 

1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str Oboga Nr 5 , bl 160 , ap 54 Bucuresti, in atentia SC Fotokarte SRL, puteti solicita sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str Oboga Nr 5 , bl 160 , ap 54 Bucuresti, in atentia SC Fotokarte SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 

1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

1.8. De asemenea,fotokarte.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizori de servicii IT,  furnizori de servicii contabile

 

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

INTREBARI FRECVENTE // DE CE NOI? // CUM COMAND? // LIVRARE // TERMENI SI CONDITII // CONTACT